Tjänster

Vi erbjuder olika storlekspaket på kameraövervakning.

Kamerabevakning blir allt vanligare.

Med hjälp av kameraövervakning kan du minska brottsligheten och skydda ditt område. En förutsättning för att få bedriva kameraövervakning är att den sker i syfte att förebygga, avslöja eller utreda brott.

Övervakning för ditt hemmet

null

Har du funderingar på att skaffa kameraövervakning till ditt hem som du vill ha bättre kontroll över? Då har du kommit rätt.

Övervaka din verksamhet

null

Med kameraövervakning kan du minska brottsligheten och skydda din verksamhet. Vi erbjuder olika typer av lösningar för företag.

IP-Kameror

null

Vi installerar och programmerar all typ av IP-Kamera med den senaste tekniken enligt era specifika behov. Vi erbjuder marknadens bästa priser.

Helhetslösningar

null

Vi erbjuder allt från enkla övervakningspaket med möjlighet till inspelning till avancerade megapixelkameror som kan övervaka stora ytor med hög bildkvalitet

Se live via din smartphone

null

Vi programmerar övervakningskamerorna direkt till din smartphone. Du kan följa ditt område live 24/7 vart du än befinner dig.

Felsökning och Återställning

null

Med breda kunskaper och flera års erfarenhet inom kameraövervakning så kan vi felsöka och återställa era kameror så att dem återigen blir fungerande.

Installation & Montering
null

En trygg helhetsleverantör

Ni får en trygg helhetsleverantör med lång erfarenhet. Vi hjälper er med allt från tillståndsansökan och installation, till utbildning av våra produkter och service.
null

Tryggare vardag

Vi skräddarsyr våra system för att möta varje kunds unika behov för kameraövervakning och för att passa ekonomin för både små och stora företag.
null

Tillgång till kamerorna

Ni har möjligheten till att följa er verksamhet vart ni än befinner er via pc, smartphone och ipad.

För olika miljöer!

Kameraövervakning passar i en rad olika miljöer, bland annat i hemmet, butiker, kontor och bostäder, skolor och inom industrin. Övervakningssystem kan utformas lokalt med monitor eller med inspelning. Systemen kan dessutom fjärrövervakas via nätverkslösningar och det går även att händelsestyra övervakningen för att verifiera inbrott eller skadegörelse.

null

Hög bildkvalitet

Den digitala tekniken gör det möjligt att få både högre bildkvalitet och flexiblare lösningar. Den förenklade lagstiftningen gör också att allt fler företag väljer att satsa på kameraövervakning som en del av verksamhetens säkerhetslösningar.
null

PTZ kamera

PTZ eller panorera, luta och zoom kameror kan göra en 360-graders svep av miljön och ändra visning vinkler på objekt både över och under kameran och zooma in för att ge föremål mer information. Dessa kameror används ofta i övervakningssituationer där fjärrkontrollen kan spåra objekt.
null

Expanderbarhet

Förutom de klassiska inspelnings-, lagrings- och uppspelningsfunktionerna i en NVR får du också expanderbarhet, integrerbarhet och framtidssäkerhet. Vi säger NVR eftersom den erbjuder en komplett övervakningsplattform som direkt ger affärsnytta och ökar användbarheten hos enskilda kameror.
null

IR upp till 30m (Dag&Natt)

Det inbyggda IR-filtret gör att kamerorna är utmärkta för att använda det tillsammans med IR-belysning. Kameran kombinerar funktionaliteten i en klassisk analog kamera med högpresterande och flexibel IP-teknologi vilket i slutändan ger en modern Video-över-IP enhet. IR-belysningen gör det möjligt för kunden att se en klar bild på natten. Bilden visar svart och vit på nattetid.
null

Utomhuskamera

Utomhus kameran har en inbyggd IR-belysning som är effektiv upp till 30 meter (beroende på väderförhållanden). Den äkta dag/natt funktionen med ett mekaniskt IR-Cut-filter skiftar automatiskt mellan färg och svartvitt beroende på omgivningsförhållanden för att hela tiden leverera kristallklara bilder oavsett ljusförutsättningar. Funktioner som rörelsedetektion, maskeringszoner, integrerad brandvägg, stöd för lokal inspelning samt möjlighet till notifikation via e-post gör denna kamera till en riktig säkerhetsprodukt.
null

Inomhuskamera

Dag/natt IP-domekamera med 4 megapixel full HD upplösning och wide dynamic. Det inbyggda IR-filtret gör att kameran är utmärkt att använda tillsammans med IR-belysning. Kameran kombinerar funktionaliteten i en klassisk analog kamera med högpresterande och flexibel IP-teknologi vilket i slutändan ger en modern Video-över-IP enhet. Funktioner som rörelsedetektion, maskeringszoner, integrerad brandvägg, stöd för lokal inspelning samt möjlighet till notifikation via e-post gör denna kamera till en riktig säkerhetsprodukt.

Vi säkrar ditt hem eller din verksamhet. Begär en offert idag!