Om oss

Vi är specialiserade inom kameraövervakning!
  • null
    Den senaste tekniken

Som specialister inom kameraövervakning så levererar vi lösningar till privatpersoner och företag inom hela Skåne. Genom marknadens bästa kundservice, ger vi alla möjligheten att känna sig trygga.

  • null
    Öka tryggheten

Öka tryggheten i ert område och skapa ordning o reda! Kameraövervakning är en investering som snabbt betalar sig. Vi erbjuder kamerasystem som är driftsäkra och lättanvända. Vi har under flera år i branschen hjälpt många företag och hushåll runt om i Skåne med trygga helhetslösningar

  • null
    Flera års erfarenhet

Vi erbjuder kompletta helhetslösningar som omfattar installation av kameraövervakning. Vi utför allt ifrån enklare installationer till större anläggningar. Precis som i annan verksamhet arbetar vi med de bästa produkterna för att kunna leverera system som alltid fungerar.

En trygghet när du är bortrest!

Den vanligaste för att slippa inbrottstjuvar och andra ovälkomna gäster.

En bra övervakningskamera räcker långt för att avskräcka potentiella tjuvar och andra människor med ont uppsåt och det är oftast ens primära anledning till varför man vill ha kameraövervakning. I andra hand är kameraövervakning bra för att få fast de personer som gått över gränsen för vad som är okej. Det är väldigt svårt att bestrida ljud och filmbevis.

Bästa sättet att förebygga brott!

Kameraövervakning är en metod som minskar brottsligheten. Effekterna varierar efter omständigheterna både när det gäller den miljö i vilken kameraövervakningen bedrivs och hur man arbetar med kamerorna.

Vi säkrar ditt hem eller din verksamhet. Begär en offert idag!