Nätverk & IT

Vi kan IT & Nätverk!

Kontakta vår IT-Avdelning för mer information via telefon 040 653 33 33 eller via email it@wipit.se

Nätverk & IT

Installation är en av våra största specialiteter. Vi installerar data och kommunikationsnät av olika slag som bredband, wifi, mobil. Inom dessa områden drar vi också fastighetsnät till privatkunder och företag. Vi skräddarsyr en lösning som passar just er. Vi samarbetar med olika samarbetspartner som gör det möjligt för oss att kunna hitta olika typer av lösningar och anpassar oss efter era behov.

IT-Support

Målet med våra IT-tjänster är att erbjuda en så bra datormiljö som möjligt. Eftersom datorn är ert främsta verktyg så vill vi visa hur man använder verktyget så att man jobbar mer kostnadseffektivt med fokus på IT-infrastruktur och via effektivisering genom applikations-, klient- och server-virtualisering. Bland våra tjänster finns rådgivning, IT-strategier, projektledning, design, installation, validering, drift och underhåll.

Webbutveckling - WordPress

wordpress

Experter inom WordPress!

Vi börjar alltid vår process med att analysera vad du som kund behöver för hemsida. Analysen utgår från vad du vill uppnå med hemsidans design och hur dina konkurrenters hemsidor ser ut och fungerar. På så sätt kan vi ta fram en hemsida med design som är både funktionell och vacker. Vi efter strävar alltid att skapa en hemsida som inte bara är snygg utan även optimerad på flera nivåer för att nå dina mål.

CRM system

Vår CRM system är anpassad för alla typer av företag som vill komma igång med mer effektiv försäljning, få struktur i säljprocessen och bättre överblick av pipeline. Ni har full koll på försäljning och prognoser med anpassade rapporter och en enkel app som gör det möjligt att hålla koll även utanför kontoret.

Vi säkrar ditt hem eller din verksamhet. Begär en offert idag!