One 360o Kameraövervakning

Kameraövervakning är ett effektivt sätt att förebygga och klara upp brott. Enligt en undersökning minskar brottsligheten i genomsnitt med 16 procent i försöksområden där kameror satts upp, jämfört med kontrollområden där kameraövervakning inte används.

Realtidsövervakning

null

Tjänsten ger er full kontroll eftersom du i realtid kan se bevakat område, var du än befinner dig. Ni får full tillgång till era kameror via en mjukvara som installeras på en dator eller smartphone.

Överlägsen bildkvalitet i HD

null

Alla kameror filmar i HD och materialet lagras hos dig. Det innebär bland annat att ni kan söka bakåt och se en händelse i HD-upplösning. Bildkvaliteten ger er möjligheten att zooma in och studera personer eller orsaker till händelser.

Installation & Montering

null

Vi installerar och monterar vår utrustning med våra kompetenta installatörer med gedigen erfarenhet. Vi kan utföra allt från stora entreprenadprojekt till mindre arbeten inom hela Skåne. Med utgångspunkt i Malmö så löser vi det till en offererat fast pris.

Vi anpassar efter ert behov!

Kameraövervakning (också kallas CCTV) har både en brottsförebyggande och brottsuppklarande effekt, och används därför av privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, företag och butiker mot inbrott, stöld, överfall och skadegörelse samt klotter. Val av lämplig övervakningskamera bör ske utifrån de individuella önskemål och förutsättningar på plats. Ska kameran spela in kontinuerlig eller endast vid rörelse i larmat läge? Ska larmöverföringen ske via mobilnät (GSM eller 3G) eller via fast Internetuppkoppling (WIFI eller Ethernet)? Ska larmet kopplas till en larmcentral för åtgärd? Ska kameran användas inomhus eller utomhus? Vilken upplösning ska kameran ha?

Motverka inbrott, stöld och skadegörelse.

För verksamhet eller hushåll

Välj rätt kamera

Hur många kameror ni behöver beror såklart på hur bra koll ni vill ha men normalt är det bra med en kamera vid varje entré, samt i rum med fönster på bottenplanet. Ofta kan det räcka med en kamera i genomgångsrum/hall för att täcka flera angränsande rum.

Inspelningar

Man skiljer mellan videoövervakningskameror som spelar in video för kontinuerlig övervakning av ett offentligt område (till exempel butiker, offentliga platser med mera).

Kameraupplösning

Ju högre upplösning övervakningskameran har, desto lättare är det att se vad som händer och identifiera en person. De flesta kameror på marknaden idag har en upplösning på HD (1280 x 720) eller Full HD (1920 x 1080).

Kameraövervakning är ett effektivt sätt att bevaka en fastighet, lokal eller ett område.

Ni ser vad som händer, när det händer

Kameraövervakning är en metod som kan minska brottsligheten. Effekterna varierar efter omständigheterna både när det gäller den miljö i vilken kamerövervakningen bedrivs och hur man arbetar med kamerorna.

Effektiv metod i rätt miljö

Vi erbjuder kompletta kameraövervakningslösningar för företag och privatpersoner. Vi levererar skräddarsydda helhetslösningar med fokus på enkelhet, kvalitet och kontroll.

Kameraövervakning för din trygghet

Kameraövervakning Malmö och Skåne.

Vi säkrar ditt hem eller din verksamhet. Begär en offert idag!